Pittacus Lore: Hetedik bosszúja


ÁRULÓ FÉRKŐZÖTT KÖZÉNK. TETTÉÉRT BŰNHŐDNIE KELL… 
Azt hitték, a legrosszabbon már túl vannak. Egy bő évtized elteltével végre megtalálták egymást. Sorra tárultak fel a múlt titkai. Gyakoroltak, napról napra erősebbek lettek. Már-már boldogok voltak együtt. Legszörnyűbb rémálmukban sem képzelték volna, hogy ellenségeik egyiküket ellenük fordíthatják. A Védőket súlyos veszteség érte, amikor Ötödik elárulta őket. Elveszítették Nyolcadikat, Ella pedig a mogadoriak fogságába esett. A csapat bármit megtenne, hogy Nyolcadik ismét velük legyen, de hiába. Így aztán minden erejüket arra fordítják, hogy leszámoljanak a mogokkal, akik elől egész életükben bujkálniuk kellett. Ennek most vége. 
John Chicagóban meglepő szövetségesre tett szert, akinek révén feltárulhatnak az ellenség gyengéi. Ám hamarosan félelmetes titokra derítenek fényt. Mindeközben a többiek bosszúra szomjazva üldözik az árulót, Ella pedig különös rejtély nyomára bukkan a mogadori hajón. 
A Védők csapata szétszóródott, de legyőzni nem sikerült őket. Amíg akár csak egy is él közülük, a Földért folytatott küzdelem még nem vesztett csata! 
Talán éppen most sétálunk el melletted. 
Talán ebben a pillanatban is figyelünk. 
Talán veled egy városban lakunk. 
Köztetek élünk. 
Eljött a nap, amikor egymásra találtunk. 
Szembeszálltunk közös ellenségünkkel. 
Áruló férkőzött közénk, de megmenekültünk. 
Ha elbuktunk volna, mindennek vége lenne. 
Továbbra is vadásznak ránk. 
Újra megküzdünk velük. 
Kíméletlenül bosszút állunk.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések