Lauren Conrad: Sugar and spice - Cukor és máz


Jane Robertset, az új valóságshow-sztárt nemrégiben árulta el az egyik legjobb barátnője, úgyhogy megtanult pár dolgot. Legfőképpen azt, hogy kikben bízhat. Hollywoodban pedig ez a lista igen rövid. 
Habár a bulvársajtónak feltett szándéka feszültséget szítani közte és exbarátnője – egyben szereplőtársa – Madison Parker között, Jane kézbe akarja venni a sorsát. Első lépésként megfogadja, hogy nem pasizik, a pasikkal úgyis csak baj van. Ám, amikor újra felbukkan gimnáziumi kedvese, Caleb, illetve Los Angeles-i kiszemeltje, Braden, s a fiúk édesebbek, mint valaha, Jane-nek nehezére esik betartani a fogadalmát. 
Legjobb barátnőjének, Scarlettnek csupán egyetlen srácon jár az esze: új barátján, Liamen. A lánynak, akinek a szerelem mindeddig üres fogalom volt, most lángra gyúlt a szíve. A gond az, hogy ha az ember egy népszerű valóságshow szereplője, a kamerák előtt más fiúkkal kell hetyegnie, Liam pedig nem szívesen tesz úgy, mintha köze se lenne Scarlett szerelmi életéhez. 
Amikor aztán az események elszabadulnak, Jane sokkoló felfedezést tesz. Olyat, ami a többiek valóságról alkotott fogalmát is felülírja.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések