LUCY SCORE:  MINDÖRÖKKÉ SOHA.


Nagyon vártam már a könyv megjelenését és, hogy el tudjam olvasni, bár bevallom a sok negatív visszajelzés miatt kicsit féltem, hogy milyen lesz. Viszont  nem ez az első az írónőtől, amit olvasok. A Knockemout trilógia nálam rögtön az év kedvence lett.

Az alap szituáció szintén egy kisváros, a két főszereplőnk egy rendőr és egy hazatérő festő, akin a vak is láthatja, hogy menekül valami elől. Brick szerepe egy az egyben hozta Knox, vagy Lucian vagy Nash szerepét az előző trilógiából. Értelmetlen érveket sorakoztat fel arra vonatkozóan, hogy miért nem lehetnek együtt Remivel. Remmington pedig minduntalan feszegeti nála a határokat. Ahogy megszoktuk az írónőtől itt is voltak érdekes mellékszereplők akik nagyon szerethetőek voltak. Nekem külön tetszettek a visszatekintések a múltba, ebből tudhattuk meg például, hogy Remi miért menekült vissza a szigetre 15 év elteltével vagy akár azt, hogy mi történt köztük 15 évvel ezelőtt ami miatt Remi elmenekült a szigetről és Brick hogyan törte össze a szívét.

Az erotikus jeleneteket leszámítva egy romantikus, vicces, de egyben komoly témát feldolgozó könyvről van szó. A nyomozási mellékszál is nagyon tetszett, illetve a fő karakterek jellemfejlődése.

Szívesen elolvasnék egy olyan könyvet ami Kimberly és Kyle vagy akár egy olyat ami Camille történetét dolgozza fel a múltjától a jelenéig.

Nekem nagyon tetszett, nem kellett csalódnom az írónőben(Forrás: Stadler Kíra, DFMVK Apáczai Csere János Tagkönyvtár, Zalaegerszeg.)


                                            

   (Kép forrása: www.moly.hu)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések