Könyvajánló // Május III.

 

Te ​vagy a fogadalmam!

Adamics Ádám, a volt elit elnöki testőr és terrorelhárítási vezető, leszerelése után saját személyvédelmi cégében kezd dolgozni. Nemzetközi kapcsolatainak és munkáinak köszönhetően karrierje felfelé ível. Megbízást kap egy kétes hírű belorusz üzletember védelmére, ám a meglepetésekkel nem számol.
Varvara Bandurova, az egykori szépségkirálynő és férje, Vlagyimir Bandurov minden álma, hogy gyermekük szülessen. Sikertelen próbálkozásaik megingatják kapcsolatukat, ennek ellenére a nő igyekszik egyben tartani a házasságát. Elkíséri férjét az egyik üzleti útjára, ahol találkozik a testőrrel, akit a férje a védelmükkel bízott meg.

A feleség csábító és szenvedélyes.
A testőr határozott és tettre kész.
A férj halálosan veszélyes.

Mindenki tudja, mi a helyes és mi a tilos, de a vágy, az érzések és a bosszú másfelé hajtja őket. Miként végződhet egy történet, amelyben a szerelemé, a megszállottságé és a pénzé a főszerep?

Borsa Brown, az erotikus-romantikus regények népszerű írónője ezúttal is egy perzselő érzelmekkel megtűzdelt, emberi lelket boncolgató történetbe repíti az olvasókat.

Könyvtári katalógus

moly.hu

******************************


Többségünk ​nem igazán szeret takarítani vagy rendet tenni… De mi lenne, ha ezek a szükségszerű tevékenységeink új minőséget kapnának, ami aztán áldásos hatással lenne ránk, a családunkra, az otthonunkra, sőt akár még a munkahelyi környezetünkre is? Hogyan lehet szellemiséggel és szeretettel áthatni a leghétköznapibb tevékenységeinket?

Linda Thomas takarítási szakember, egy ökológiai takarítócég alapítója, sokrétű, több évtizedes tapasztalatait és egyszerűen követhető tanácsait osztja meg velünk e könyvben. Olvasása során szinte észrevétlenül tanuljuk meg, hogyan forduljunk érdeklődéssel és szeretettel a közvetlen környezetünkhöz és a helyekhez, amelyekkel kapcsolatba kerülünk, hogyan teremtsünk otthont egy házból vagy lakásból, és hogyan végezzük szeretettel a feladatainkat. A gyakorlati bölcsesség igazi tárháza ez a könyv, amely leginkább az írónő személyes élményein keresztül érkezik hozzánk. Nem száraz metódust ad át tehát, hanem valódi, élő tudást, ami mindenki számára segít hatékonyabbá, rendszeretőbbé, tetterősebbé és – nem utolsósorban – lelkesebbé és örömtelibbé válni.

Könyvtári katalógus

moly.hu

******************************


Amos Decker ügynököt Floridába küldik, hogy egy kettős gyilkosság felderítésében segítsen a helyieknek. Az eset látszólag egyértelmű: minden nyom arra utal, hogy a női áldozat bíróként túl sok ellenséget szerzett magának, a testőre pedig csupán rosszkor volt rossz helyen. Hamar nyilvánvalóvá válik azonban, hogy az ügy ennél jóval bonyolultabb. Az asszony a magánéletében is gondokkal küzdött, ráadásul a testőréről is kiderül, hogy talán mégsem az, akinek mutatta magát. Így a nyomozás előrehaladtával az is kérdésessé válik, hogy ki lehetett az igazi célpontja a kegyetlen támadásnak.

Mindeközben Deckernek egy sor nyugtalanító változással is szembe kell néznie: új társat kap, az egyik barátja tragikus elvesztése pedig arra kényszeríti, hogy a saját jövőjével is számot vessen…

Könyvtári katalógus

moly.hu

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések