Dan Wells: Fragments - Töredékek
(Részlegesek trilógia 2.)

Kira Walker megtalálta az RM vírus gyógymódját, de az emberek és a Részlegesek túléléséért vívott küzdelme még koránt sem ért véget. East Meadow-t elhagyván Kira kétségbeesetten próbálja kideríteni származásának titkát. Nem lehet véletlen egybeesés, hogy az RM gyógymódja maguknak a Részlegeseknek a vérében található – ez nyilván valami nagyobb terv része, amelyben neki is szerepet szántak, és amely mindkét fajt megmenthetné. Útja során többen csatlakoznak hozzá, köztük Samm, a Részleges is. De vajon megbízhat-e útitársaiban?
Ezalatt Long Islanden az emberiség maradványa a Részlegesek elleni háborúra készül, és az egyetlen remény számukra az marad, hogy kitartsanak Kira visszatéréséig. Ám a lány útja hosszadalmas az apokalipszis sújtotta Amerika kihalt pusztaságán keresztül, ahol a természet erői akadálytalanul tombolnak, és minden új információ további kérdésekhez vezet. 
Az elsöprő sikerű Részlegesek trilógia második kötetében, Dan Wells, a Nem vagyok sorozatgyilkos méltán elismert szerzője a végletekig fokozza a feszültséget.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések