Laura Griffin: Nincs bocsánat
(Igazságügyi szakértők sorozat)

A vörös bombázó, Mia Voss arcába pisztolyt nyomnak. Nemcsak kirabolják, de kis híján meg is ölik. A segítségére siető rendőrt viszont szó nélkül lelövik. Az ügyben Ric Santos nyomoz, akit Mia, a Delphi Center fiatal DNS-szakértője már régóta ellenállhatatlanul vonzónak talál. Az érzés kölcsönös, de eddig mindketten igyekeztek távolságot tartani.
Mia hamarosan üzenetet kap, hogy elrabolták a hatéves unokaöccsét, és az életéért cserébe azt követelik, hogy semmisítse meg egy gyilkosság bizonyítékait. Ő a gyerekre gondolva megteszi – és ezzel indítja el csak igazán a lavinát. Nemcsak a szakmai hírnevét áldozza fel, de az élete is újra veszélybe kerül. Mindent föladva menekülnie kell, de így is csak a véletlennek és Ric Santos közbelépésének köszönheti, hogy elkerüli a golyó. Végül az okos és kőkemény nyomozó „védőőrizetébe” kerül, és a halálos fenyegetés árnyékában együtt töltenek egy felejthetetlen hétvégét.
A gyilkos viszont még mindig szabadon jár, és már csak egyetlen célpontja maradt: Mia. Nemcsak az érdek, hanem a korábbi kudarc miatti düh is hatja. Ráadásul az ügybe az FBI is beszáll, mert kiderül, hogy a gyilkos csak a kéz – a fej magasabban, sokkal magasabban van.
Az Igazságügyi szakértők sorozat második magyarul megjelent darabjában az utolsó pillanatra is marad izgulnivaló.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések