Galamb Gábor: Varázslatos Ázsia - Malajzia, Indonézia, Vietnám és India csodái
(Kalandok a nagyvilágban)

A magyar olvasók számára izgatóan egzotikus, nagyon vonzó, olykor szinte csak hallomásból ismert, titokzatos és csodálatos világba kalauzol e pompás kötet. A világ e tája rengeteg érdekes és különleges látnivalóval rendelkezik. 
Csupa “leg-et” ismerhetünk meg! Elénk tárul bolygónk legesősebb vidéke, a világ egyik legmagasabb épülete, működő vulkánok a Föld legnépesebb muszlim országában, a leghatalmasabb sztúpa, a buddhisták legnagyobb összejövetele, és még sorolhatnánk ezeket az elképesztő “legeket”, amelyek sűrűn sorakoznak ebben a különleges hangulatú könyvben. Ráadásul, ahol nem ilyen világcsúcsokról ír a szerző, hanem “csak” hatalmas tengeri teknősről, sárga kígyóról a kunyhóban, orrszarvúkról a reggeli párában, lenyűgöző szépségű tájakról Balin és Vietnámban, vagy színes és különleges népszokásokról, nos azokon az oldalakon is magához láncolja az olvasót. 
Az érdekes és olykor szinte mesébe illő dolgok mellett, a könyvből megismerhetjük a helyi emberek életét, világát. Galamb Gábor, akit az eddig megjelent, egyedi hangulatú úti élmény regényéből már ismerhetünk, feleségével együtt most is egyéni utazóként, mindenféle turistairodát mellőzve utazta be a legérdekesebb helyeket. A könyvet egyedivé teszik az izgalmas betéttörténetek. A KALANDOK A NAGYVILÁGBAN sorozat ismét egy izgalmas, olvasmányos és “letehetetlen” olvasmánnyal ajándékozza meg hűséges olvasóit, és új rajongóit egyaránt.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések