Jilly Cooper: Riválisok

Jilly Cooper a nagysikerű Lovasok után, a Cotswoldi Krónikák második regényében a televízió-csatornák kulisszái mögé kalauzol bennünket. Mi az, ami a néző számára örök titok marad? Sikerül-e Lord Baddinghamnek megtartania a Corinium Televízió jogát, vagy egy másik konzorcium kapja meg? A döntés évében Cotchester városában és környékén felpezsdül az élet – vagy inkább elszabadul a pokol? – forrnak az indulatok, az ádáz küzdelem a helyiek magánéletét is felforgatja. 
A Lovasokból már ismert Rupert Campbell-Black újra feltűnik a színen: frissen vált, kicsapongó életén mit sem változtatott és sportminiszteri feladatait igyekszik ellátni. Vajon ezúttal talál-e magának valakit, aki megszelídíti és a léha playboy-ból tisztes férjet farag? 
Új szereplők is felbukkannak Cotswold vidékén: Cameron Cook, a fékezhetetlen „vadmacska” egyenesen Amerikából érkezik, hogy a coriniumban produceri feladatokat lásson el, Decian O'Harát, az ír sztárriportert pedig a BBC-től sikerült elhalásznia a cégnek. Találkozásuk nem zökkenőmentes, pedig a csatorna számára létkérdés, hogy ezt a két markáns személyiséget valahogyan összecsiszolják… 
Jilly Cooper regényéből most sem hiányozhat a romantikus angol tájak és a brit főrendek bonyodalmas szerelmi viszonyainak leírása, amelyet az ellenállhatatlanul szórakoztató írónő most is számos ágyjelenettel tűzdelt meg.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések