Jack Canfield: Élj a vonzás törvénye szerint!
A Titok tanítóinak könyvtára

„Az, amire vágysz, ott van körülötted, és csak arra vár, hogy megfogalmazd a kérésed. Feléd törekszik, de tenned is kell azért, hogy megszerezd. A világegyetem azt akarja, hogy sikeres legyél.” Jack Canfield

Jack Canfield már A Titok című, nagysikerű könyv megjelenése előtt is lelkes terjesztője volt a Vonzás Törvényével összefüggő, ősi alapelveknek. Canfield több mint harminc éve él ennek az univerzális törvénynek a szellemében, amelynek erejét mi sem bizonyítja jobban, mint a szerző személyes sikerei. Élj a vonzás törvénye szerint! című művében megosztja velünk tudását és tapasztalatait, bemutatja azokat a kipróbált technikákat és módszereket, amelyek segítségével mi magunk is a javunkra fordíthatjuk a Vonzás Törvényének hatalmát.
Ez a praktikus kézikönyv útmutatást ad, hogy miként használjuk a Vonzás Törvényét egy boldogabb élet megteremtéséhez. Canfield nemcsak azt írja le, mit kell tudnunk, hanem azt is, mit kell tennünk ahhoz, hogy az életünkbe vonzzuk mindazt, amire vágyunk. Az Élj a Vonzás Törvénye szerint! lépésről lépésre vezet végig álmaink, céljaink és vágyaink megfogalmazásának folyamatán. Mindez segít önmagunk jobb megismerésében is – megtudhatjuk, kik vagyunk valójában, és miért születtünk erre a világra.
Máris kezdődik az utazás! Megváltoztathatjuk az életünket, tudatosabbá válhatunk, és szebb – szeretetteljesebb, örömtelibb, teljesebb – jövőt teremthetünk magunknak.
Ez a könyv a kiindulópont.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések