Clive Cussler: Csontvázpart

Cabrillo igazgató és ütött-kopott teherhajónak álcázott, valójában a legmodernebb csúcstechnikával felszerelt hajója, az Oregon legénysége éppen egy afrikai gerillavezér elleni küzdelemben támogatja az ország kormányát, amikor egy bajba jutott kis hajó a nyílt vízen segítséget kér tőlük.
Hamarosan kiderül, hogy egyszerre csöppentek bele egy emberrablási ügybe és egy kincsvadászatba – a hajónak, amely után a megmentett Sloane kutat, száz éve, a fedélzetén jelentős mennyiségű gyémánttal veszett nyoma valahol az Atlanti-óceán és a Kalahári sivatag találkozásánál. A szálak egy ökoterrorista sejthez vezetnek, a Cégnek egy pszichopata tudós nagyszabású akcióját kell megakadályoznia, aki súlyos olajszennyezést okozva kívánja felhívni a világ figyelmét a környezetvédelem és egyben a saját személye fontosságára. Mindeközben pedig Juan Cabrillónak még egy könnyű románcra is jut ideje.
Clive Cussler legújabb regénye – ahogy olvasói megszokhatták – fordulatokban bővelkedő, akciódús történet, melynek során földön, vízen és levegőben követhetjük végig a Cég tagjait legújabb bevetésükön.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések