Loretta Chase: Egy majdnem hölgy
(Carsington fivérek 4.)

ELLENÁLLHATATLAN ERŐ 
Darius Carsington rendkívül intelligens és feltűnően jóképű korhely, aki idejét könnyű erkölcsű nőszemélyek ágyba vitele és tudományos értekezések írása közt osztja meg. Az előkelő társaság tökéletes dámáit különösen unalmasnak találja. De a hibátlan Lady Charlotte Haywardban mégis van valami érdekes és nem teljesen tökéletes. A csillogó, sima felszín alatt Darius valami repedést sejt, s nem tud ellenállni a kísértésnek, hogy kiderítse, mi lehet az. 
RENDÍTHETETLEN AKADÁLY 
Lady Charlotte olyan gyönyörű, elbűvölő és szívélyes, hogy senki sem veszi észre, milyen gyakorlott a házasság elkerülésében. Nagyon fiatalon fájdalmas leckét kapott a bizalomból… és a kísértésből. Azóta annak szentelte az életét, hogy olyan legyen, amilyennek lennie kellene… és ne hagyja, hogy a Carsingtonhoz hasonló férfiak rávegyék, olyat tegyen, amit nem lenne szabad. 
LÁTVÁNYOS ÜTKÖZÉS 
De a kölcsönös vonzerő szabályai könnyedén felülkerekednek a jó modor és az erkölcs szabályain, és néha még a legjobb magaviseletű leány is kénytelen az ösztöneit követni, akkor is, ha ez azt jelenti, mindent kockára kell tennie.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések